Ajánlott termékeink:

Nyelvek

Pénznemek

Rólunk

Mivel foglalkozunk?

A Wagnerhome egészségmegőrző termékek, elektronikai termékek, háztartási eszközök, szépségápoló termékek, valamint textiltermékek gyártásával és kereskedelmével, ezen belül pedig - szándékaink szerint egyre hangsúlyosabban - most már ezen termékek online kereskedelemével foglalkozik. Webshopunkat azért hoztuk létre, hogy a vásárlók még szélesebb köre számára nyissuk meg a lehetőséget, hogy az egészségtudatos gondolkodás jegyében megfizethető áron, kiváló minőségű egészségmegőrző termékek, masszázseszközök és krémek széles választékához juthasson hozzá. Termékpalettánk azonban ebben nem merül ki, hiszen háztartási és háztartási elektronikai eszközökkel bővítettük kínálatunkat, miközben a hagyományos, immár hosszú évek óta zajló varrodai tevékenységünk révén elkészülő textiltermékeink is megvásárolhatók webáruházunkban.

A Wagnerhome története

A Wagnerhome anyacége, a WPB TEX Kft. 2006-ban alakult. Kezdetben varrodai tevékenységgel foglalkoztunk, célunk pedig az volt, hogy megrendelőink legspeciálisabb igényeit is ki tudjuk elégíteni. 2013-ban egy új, nagyobb és korszerűbb gyártócsarnokot építettünk Kolontáron a megnövekedett igények kielégítésére. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy 2014 márciusában az ISO-minősítést is megszereztük, mely jól kifejezi minőség iránti elkötelezettségünket. Termékeink olyannyira sikeresnek bizonyultak a vevők körében, hogy tovább tudtunk terjeszkedni, a varrodai tevékenységet természetesen továbbra is megtartva új területek felé vettük az irányt. Újabb és újabb egészségmegőrző és szépségápoló termékek, háztartási eszközök kerültek fel termékpalettánkra. Ma már nemcsak nem csak nagykereskedelemmel foglalkozunk, hiszen a viszonteladókon túl közvetlenül is el szeretnénk érni vásárlóinkat. 2015-ben érkezett el az a pont cégünk életében, hogy megnyitottuk webáruházunkat, ahol bárki könnyen és gyorsan hozzájuthat az egészsége megőrzése szempontjából fontos termékekhez, leírásokat olvashat róluk és kérheti szakértőink tanácsait a használatukkal kapcsolatban. Reméljük, Önt is hamarosan vásárlóink között üdvözölhetjük!

WAGNERHOME - MEGELŐZNI KÖNNYEBB, MINT GYÓGYÍTANI 

Hiszünk benne, hogy egészségünk az egész ember múltját és jelenét kellő felelősséggel és hasznossággal figyelembe vevő szelíd módszerekkel megóvható és javítható.

Cégünk olyan termékek kínál, amelyek hozzásegítenek a lendületes, teljes élethez. Egészségmegőrző termékek és textiláruk gyártásával illetve forgalmazásával, valamint kozmetikumok, étrendkiegészítők, háztartási és egyéb műszaki cikkek kis- és nagykereskedelmével foglalkozunk.

WPB TEX Kft.
8468, Kolontár, Kossuth L u 36
+36 88 220-075
+36 70 943 93 23
info@wagnerhome.hu